Fedezd fel az Egri Borvidéket!

Borászatok és éttermek részére

Napjainkban egyre nagyobb gondot okoz a munkaerő hiány.
„Jó lenne borkóstolókat tartani, de nincs aki megtartsa…” hanzik el sokszor, hiszen a meglévő munkaerő állomány a napi működésre van optimalizálva. Jó megoldás lehet ilyenkor egy külsős, egy – egy alkalomra szóló „profi beugrós”.

Céges ügyfelek részére

Céges rendezvények egyik legkedveltebb eleme a borkóstoló.
Amennyiben a rendezvényt nem egy borászat kóstolótermében tartják, és nem szeretnének transzferekkel bajlódni, szétszedni a társaságot, de jó lenne mégis egy ilyen program, akkor kitelepüléssel is megoldható a borkóstoló. Nem szeretne mindenki résztvenni rajta? Nem gond! Legyen a privát borkóstoló egy opcionálisan választható program és akár 20 fő érdeklődőtől megtartom azt, Eger 20 km.-es vonzáskörzetében. Ettől távolabbi helyszín esetén kiszállási díj kerül felszámításra.

Választható borkóstolók:

  • Sokszínű borvidék (2 fehérbor, 1 rozébor, 2 vörösbor + 1 desszertbor)

Magánszemélyek részére

Van az úgy hogy nincs kedved kimozdulni a szállásról, megbontani a társaságot akár 2 óra hosszára is, no meg ki vezessen….

Kertipartit tartasz és feldobnád az estét egy vezetett borkóstolással….

Amennyiben a szállásodon van olyan közösségi tér, ahol kényelmesen le tudtok ülni és hat különféle bor megkóstolni, ideális választás lehet a házhoz menő privát borkóstoló!

Legyen a privát borkóstoló egy opcionálisan választható program és akár 6 fő érdeklődőtől megtartom azt, Eger 20 km.-es vonzáskörzetében.

Választható borkóstolók:

  • Sokszínű borvidék (2 fehérbor, 1 rozébor, 2 vörösbor + 1 desszertbor)
  • Egri CsillagOK (2 classicus, 2 superior, 2 grand superior Egri Csillag)
  • Eger bikái (2 classicus, 2 superior, 2 grand superior Egri Bikavér)

Privát bortúra a Szépasszony – völgyben!

Hat pincészet, hat történet, hat bor!
Az Egri borvidék és talán Magyarország legkülönlegesebb bornegyede a Szépasszony – völgy, ahol egy helyen számos borászat / pincészet kínálja borait. Egy vezetett túra során betekinést nyerhettek az egri borok világába, a Csillagtól a Bikavérig!